Процена на Недвижен Имот

Процена на Недвижен имот

 

Процена на Подвижен имот

Процена на подвижен имот

 

Процена на Капитал

Трогвско друштво, јавно претпријатие и други правни лица

 

Процена на Машини и Опрема

Процена на Машини и Опрема

Процена на транспортни средства

Процена на транспортни средства

 

 

Процена на информатички технологии

Процена на информатички технологии

 

НГП

about

Нашата цел да помогнеме во што побрзо и квалитетно изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се приоѓа со посебно внимание. 

Како важен сегмент на правниот систем на Република Македонија,  Национална групација за проценки нуди услуги од сите области на процени и тоа: недвижен имот, подвижен имот, трговски друштва, јавни претпријатија и останати правни лица, машини и опрема, транспортни средства, информатички технологии и останати типови на процени

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание