За Нас

BAT 7991

Друштвото за проценки, Национална Групација за Проценки (НГП)започна со работа во 2015та година како специјализирана компанија за изготвување на процени од сите области.

Комплексноста на животот и се посложените правни односи, не доведе на идеја да ги обединиме проценителите со долгогодишно искуство и знаење, во што и успеавме. Овластените проценувачи се бирани по основ на критериум на стручност, чесност, професионалност, совесност и пред се непристрасност.

Нашата цел е со нивната стручност да помогнеме во што побрзо и квалитетно  изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание.

Несомнено е дека една компанија успешно ќе работи кога од една страна имате искусен тим на овластени проценители со долгогодишно искуство,  а од друга страна имате млад тим кој континуирано ги следи технолошките новитети и се што носи современиот начин на живеење. Поврзано со ова НГП веќе одреден период работи на софтверско решение кое ќе го подобри и олесни начинот на работа при изработка на проценките како и подобрување на комуникацијата со веќе постоечките како и новите клинети.

 

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание