Методлогии

Националната Групација за Проценки секогаш ги изработува своите процени согласно методологиите пропишани со  Законот за Процена (Службен Весник на Република Македонија бр. 115/10, 158/11, 185/11 и 64/12)

  1. Методологија за процена на вредноста на информатичката технологија
  2. Методологија за процена на индустриска сопственост
  3. Методологија за процена на машини и опрема
  4. Методологија за процена на вредноста на капиталот на трговски друштва, јавни претпријатија и други правни лица
  5. Методологија за процена на вредноста на подвижниот имот
  6. Методологија за процена на пазарната вредност на недвижен имот
  7. Методологија за процена на пазарната вредност на транспортни средства

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание