Сабота, 25 Мај 2013 00:00

ВЕШТАЧЕЊА

ngsv so nova lokacijaПокрај Проценките Националната Групација за Проценки исто така нуди и услуги од областа на Судски Вештачења и тоа од сите области пропишани со закон преку својата матична компанија Национална Групација за Судски Вештачења.

Друштвото за вештачење , Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки. Комплексонста на животот и се посложените правни односи, не донесе на идеја да ги обединиме вештаците со долгогодишно искуство и знаење, во што и успеавме.Со 

За подетални информации можете да се обратите на телефонскиот број 02/322 55 99, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или пак да ја посетите веб страницата на Национална Групација за Судси Вештачења

ДОЗВОЛЕТЕ ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД ВАШИОТ УСПЕХ

Прочитано 2925 пати

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание