Недела, 05 Април 2015 15:00

Услуги на НГП

MedicnskoНационалната групација за Проценки со својата професионалност, навременост, прецисности стручнот ги нуди услуги од следните области:

- Процена на недвижен имот

- Процена на транспортни средстван

- Процена на Капитал (Трговски друштва, јавни претрпријатијаи други правни лица)

- Процена на информатички технологии

- Процена од други обласи

Прочитано 2273 пати

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание