Контактирајте не

Национална Групација за Проценки (НГП) е професионална компанија, специјализирана за изготвување на процени од сите области и тоа: Недвижен Имот, Транспортни Средства, Трговско друштво, јавно претпријатие и други правни лица, Информатичка Технологија, Машини и Опрема и останати области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание.
Дозволете Националната Групација за Проценки да биде дел од вашиот успех, затоа што ВАШИОТ УСПЕХ Е И НАШ УСПЕХ

 

Национална Групација за Проценки

 

  

   ул. Дебарца бр.4-1/1 1000, Скoпjе, Македонија
  +(389) 2 322 55 99
 +(389) 2 322 55 99
  www.procenki.mk  
 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Контактирајте не

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание