ПРОФЕСИОНАЛНО | ПРЕЦИЗНО | НАВРЕМЕНО

Симнете го барањето за процена и дозволете Националната Групација за Проценки да биде Вашиот партнер во изработка на проценката

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ПРОЦЕНКИ

Национална Групација за Проценки (НГП) е професионална компанија, специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание

НГП БЛОГ

Процена на Транспортни Средства

Сакате да дознаете повеќе за Транспортни средства како и методологијата по која се извршува процена на Транспортни Средства? Националната Групација за Проценки е овде за да Ви го овозможи тоа Под процена на транспортни средства се подразбира процена на пазарната вредност на транспортните средства...

Процена на Машини и Опрема

Сакате да дознаете повеќе за Процена на машини и опрема и методологијата по која се извршува процена на машини и опрема? Националната Групација за Проценки е овде за да Ви го овозможи тоа. Машините, опремата и постројките вообичаено можат да бидат прелоцирани и преселени од една на друга локација, ...

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Национална Групација за Проценки (НГП), е професионална компанија специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание